images_0aaaaaa1aabbazimi.jpg

Υλικά

    Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κιλό    
    Ελαιόλαδο 1 μεγάλο ποτήρι    
    Αλάτι 1 κουταλάκι γλυκού    
    Νερό

Εκτέλεση

Σε ένα  μπολ ρίχνουμε το αλεύρι,το λάδι, το αλάτι και τα ανακατεύουμε μέχρι να υγρανθεί όλο το αλεύρι. Προσθέτουμε λίγο λίγο το νερό μέχρι να γίνει μια ζύμη σφιχτή. Χωρίζουμε την ζύμη ανάλογα με αυτό που επιθυμούμε να φτιάξουμε. (Πίτσα,τυροπιτάκια,κρεατοπιτάκια.κτλ.)

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/