Για νεανικό στυλ στα μαλλιά

images_0aaaaaaa1aanea.jpg

Θέλετε να ανανεώσετε τα μαλλιά σας με μια κίνηση; Κόψτε αφέλειες! Οι αφέλειες είναι δημοφιλείς, γιατί δίνουν κίνηση και θηλυκότητα στο στυλ των μαλλιών.

Μάλιστα το βρετανικό τεύχος του Cosmopolitan, σας βοηθάει να διαλέξετε τις αφέλειες που σας ταιριάζουν ανάλογα με το σχήμα του προσώπου και τον τύπο των μαλλιών σας.

Ίσιες αφέλειες: Ταιριάζει σε γυναίκες με ίσια μαλλιά ή που έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους να τα ισιώνουν τακτικά. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι η κουπ αυτή θα κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται λίγο πιο λεπτά, γι’ αυτό καλό θα ήταν να την αποφύγετε την αν έχετε ήδη πολύ λεπτή τρίχα. Επίσης, είναι ιδανικό για σας αν έχετε πολύ μακρύ πρόσωπο, γιατί θα το κάνει να φαίνεται πιο στρογγυλό.

Κοντή φράντζα: Ταιριάζει σε πρόσωπα με σχήμα καρδιάς ή τετράγωνο σχήμα, γιατί τραβούν τα βλέμματα στην κορυφή του κεφαλιού και αμβλύνουν τις γωνίες του προσώπου. Ακόμα, ταιριάζει σε οβάλ πρόσωπα, στα οποία πηγαίνουν σχεδόν όλα τα στυλ μαλλιών.

Μακριά φράντζα: Ταιριάζει σε μαλλιά με λεπτή τρίχα, γιατί προσθέτει αρκετό όγκο. Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, φροντίστε να μην κάνετε τα μαλλιά σας πολύ φιλαριστά στα πλάγια, ώστε το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο λεπτό.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr