Αυγά σκραμπλ για πρωινό

images_0aaaaaaa2avga.jpg

Υλικά

    4 Αυγά
    2 κουταλάκια του γλυκού Βούτυρο
    4 κουταλιές της σούπας Γάλα
    2 φέτες Ψωμί για τοστ
    Αλάτι
    Πιπέρι

Εκτέλεση

Ψήνουμε τις φέτες του τοστ στο φούρνο ή σε τοστιέρα για λίγα λεπτά.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και το γάλα για 1 λεπτό μέχρι να λιώσει το βούτυρο.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε συνεχώς με μια κουτάλα μέχρι να ψηθούν καλά και να σχηματιστούν αφράτα κομμάτια.

Αλατοπιπερώνουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά. Με μια σπάτουλα σερβίρουμε επάνω στις φέτες του τοστ.

Συνοδεύεται τέλεια από ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι!

Πηγή : http://www.apostoloschronopoulos.gr/

Χρονόπουλος Α.Απόστολος
Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος