Αυγά με παστουρμά σαγανάκι

images_0aaaaaa1aabbavga.jpg

Υλικά

    Αυγά 4    
    Παστουρμά 5 φετες    
    Βούτυρο 1 κουταλιά σούπας κοφτή    
    Αλάτι λίγο    

Εκτέλεση

Στο σαγανάκι βάζουμε το βούτυρο , μόλις λιώσει ρίχνουμε τον παστουρμά και τον αφήνουμε για 2 λεπτά ίσα να αλλάξει χρώμα. Μετά ρίχνουμε τα αυγά , λίγο αλάτι και το κλείνουμε με ένα καπάκι μέχρι να ψηθούν τα αυγά. (Το ίδιο γίνεται και με σουτζούκι).

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/