Αυγά καγιανά

images_0aaa1aabbabbavga.jpg

ΥΛΙΚΑ (4 ΜΕΡΙΔΕΣ)

1/2 φλ. ελαιόλαδο
6 ώριμες ντομάτες τριμμένες
200 γρ. παρμεζάνα
3 κ.σ γάλα άπαχο
8 αβγά
Αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Σε ένα τρίφτη, τρίβουμε την ντομάτα και την παρμεζάνα. Τα προσθέτουμε και τα σιγοβράζουμε στο λάδι μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά, γύρω στην μισή ώρα, σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Σε ένα πιάτο ρίχνουμε τα αυγά και το γάλα και τα ανακατεύουμε ελαφρά. Ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι, γυρίζοντας το για να πάνε παντού. Τα αφήνουμε να πήξουν για 2-3 λεπτά. Με μια σπάτουλα ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να πήξουν τα αβγά αλλά να μην κολλήσουν. Τα σερβίρουμε ζεστά.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr