Αρακάς λαδερός

images_0aaaaaa1aabbaaraka.jpg

Υλικά

    Αρακάς 1 κιλό    
    Κρεμμύδια 2 μέτρια    
    Καρότα 2 μέτρια κομμένα σε καρέ    
    Πατάτα 1 μεγάλη κομμένη σε καρέ    
    Άνιθος 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο    
    Ντομάτες 4 ψιλοκομμένες    
    Πελτές ντομάτας 1 κουταλάκι του γλυκού    
    Νερό
    Ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι    
    Αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τον αρακά. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε ελαφρώς το κρεμμυδάκι ,μετά βάζουμε και το καρότο με τις πατάτες κομμένα καρέ, τα ανακατεύουμε λίγο και βάζουμε και τον αρακά, την ντομάτα, τον πελτέ ,το λάδι, το νερό του και τέλος τον ψιλοκομμένο άνιθο.(Στην χύτρα είναι έτοιμο σε 15 λεπτά).

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/