Απόδραση με στυλ



images_0aaaaaaa1aask.jpg

Τον παλιό εκείνο τον καιρό -προ κρίσης δηλαδή-, όταν ο κόσμος χαμογελούσε, έκανε σχέδια, είχε δουλειά, ελεύθερο χρόνο και λίγο χρήμα, τα Σαββατοκύριακα έβγαινε και συχνά πυκνά έφευγε για μίνι διακοπές. Εντάξει! Όσοι μπορούν ακόμα να δραπετεύουν, να σηκώσουν το χέρι.

Σε κάθε περίπτωση πάντως μια μίνι απόδραση δεν παύει να είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η Έλενα Αναστασιάδη λοιπόν, δεν θα σας αφήσει έτσι. Συμβουλές και προτάσεις για το «τέλειο Σκ». Τέλειο στυλιστικά ε; Τα υπόλοιπα είναι απολύτως δική σας δουλειά και ευθύνη.

……………………………………………………………..

Έρχεται η Παρασκευή, τελειώνεις τη δουλειά, φτάνεις επιτέλους σπίτι. Πετάς τα δωδεκάποντα σου. Παρόλα αυτά είσαι πολύ χαρούμενη γιατί έχεις κανονίσει με φίλουs ή με το σύντροφο σου να πας για σαββατοκύριακο!

Στους αστραπιαίους χειμερινούς προορισμούς το στυλ θα πρέπει να είναι άνετο, ζεστό, casual αλλά και πάντα θυλυκό! Αυτό σημαίνει ότι το sac voyage μας θα πρέπει να περιέχει τα απαραίτητα για το διήμερο! Κομμάτια κομψά,τίποτα περιττό και υπερβολικό! Εγώ θα σας προτείνω μία πρακτικά chic λίστα και απο κει και πέρα αφαιρείτε ή προσθέτετε ότι χρειάζεστε αναλόγως με τις ανάγκες σας!

    ένα τζιν ή ένα παντελόνι military
-χοντρό καλσόν/κολάν που συνδυάζεται θεικά με ανδρικό πουκάμισο
    δερμάτινες flat μπότες ιππασίας ή biker (ξεφύγετε λίγο από τις άκομψες ugg)
    κάπα ή μάλλινη εσάρπα
    πανοφώρι με γούνινη κουκούλα (ένα ωραίο μπουφάν δηλαδή σαν αυτά που παρουσίασαν οι altuzarrα και moncler)
    μία κασμιρένια ή πλεκτή ζακέτα
    ένα μακρύ πουλόβερ (must have piece για φέτος) είναι χρήσιμο διότι μπορείτε να το φορέσετε σαν φόρεμα με οπάκ καλσόν και μπότες
    μαλακά μονόχρωμα t-shirts/εσώρουχα/άρωμα/ενυδατικό body souffle/ελάχιστα καλλυντικά
-σκουφάκι/γάντια
    και σε all star δεν λέμε όχι!

Πηγή : http://www.nutrimed.gr