Ρουζ ανάλογα με την επιδερμίδα σας

images_0aaaaaaa1aarouz.jpg

Όσον αφορά για το μακιγιάζ σας το καλοκαίρι, οι ειδικοί, συστήνουν δύο πολύ σημαντικές τάσεις: έντονα χείλη ή χρωματιστά μάτια. Το ζήτημα, όμως, που απασχολεί περισσότερο μια γυναίκα είναι η απόχρωση του ρουζ με την οποία θα ταιριάξει το υπόλοιπο μακιγιάζ της. Και επειδή οι αποχρώσεις των ρουζ είναι πολλές, το γαλλικό τεύχος του Marie Claire, σας βοηθάει να διαλέξετε απόχρωση ανάλογα με την επιδερμίδα σας.

Ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες: Μπορεί το ροζ ρουζ να μην είναι το πλέον καλοκαιρινό χρώμα, ωστόσο είναι μια πολύ καλή επιλογή αν έχετε λευκή επιδερμίδα. Για να κάνετε το ροζ ρουζ σας να δείχνει πιο καλοκαιρινό, επιλέξτε ένα με κόκκους λάμψης. Πολύ καλό αποτέλεσμα δίνουν και τα compact ρουζ αρκεί να τα δουλέψετε σωστά με τις άκρες των δαχτύλων σας και να κάνετε σωστό σβήσιμο.

Σκούρες επιδερμίδες: Όσο μαυρίζετε τόσο πρέπει να καταφεύγετε σε κοραλί και ροζ- κοραλί τόνους ρουζ. Αν, λοιπόν, η επιδερμίδα σας δείχνει τροπική υποκύψτε σε αυτά τα χρώματα και «ντύστε» το υπόλοιπο πρόσωπό σας με bronzing πούδρα. Θα έχετε ένα όμορφο και sexy αποτέλεσμα.

Αποχρώσεις για όλες τις επιδερμίδες: Ανάμεσα στις ροζ αποχρώσεις και τα τροπικά κοραλί υπάρχουν εκείνες οι αποχρώσεις που δείχνουν τέλειες τόσο σε ξανθιές όσο και σε μελαχρινές. Πρόκειται για τους all time classic βερικοκί και καφέ τόνους. Τοποθετήστε το προϊόν από τα μάγουλα και σβήστε ψηλά προς τους κροτάφους για ένα fresh and sexy αποτέλεσμα!

Πηγή : http://www.nutrimed.gr