Συμπληρώματα διατροφής Solgar και Power Health- Υγεία και ενέργεια και το καλοκαίρι

images_30_tete.JPG

Το καλοκαίρι, οι υψηλές θερμοκρασίες καταπονούν πολύ τον οργανισμό μας και μας εξουθενώνουν, ενώ η θάλασσα και οι καθημερινές βόλτες στη ζέστη μας κάνουν να καταναλώνουμε πολύ περισσότερη ενέργεια απ’ όση αντέχουμε.

Ετοιμαστείτε για την παραλία και θωρακίστε τον οργανισμό σας με τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής από τις κορυφαίες εταιρείες που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharm16.

Ο λόγος για τις Solgarκαι PowerHealth, δύο brandsτα οποία παρέχουν διαχρονικά τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής που καλύπτουν στην εντέλεια τις ανάγκες κάθε οργανισμού και εξασφαλίζουν ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και αστείρευτη ενέργεια για όλες τις εποχές του χρόνου.

Η Solgarεδώ και περισσότερα από 60 χρόνια έχει ως πρωταρχικό στόχο την κορυφαία ποιότητα και αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, ώστε να παρέχει στους καταναλωτές την απαραίτητη υγεία και ευεξία για να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα τους.

Έχοντας αρκετές δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στο χώρο, η Solgar διαθέτει περισσότερες από 400 βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής που θα σας βοηθήσουν σε κάθε στάδιο της ζωής σας, από την παιδική ηλικία, την εφηβεία, την εγκυμοσύνη, την κλιμακτήριο μέχρι και τις πιο μεγάλες ηλικίες, εξασφαλίζοντας την ενέργεια που χρειάζεστε για να απολαύσετε κάθε στιγμή.

Όλα τα προϊόντα της Solgarσας περιμένουν σε μοναδικές προσφορές στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharm 16.

Εκτός από την Solgarωστόσο, υπάρχει και ένα ακόμη ελληνικό brandπου ξεχωρίζει παρέχοντας κορυφαία φυτικά συμπληρώματα διατροφής. Η δημοφιλής PowerHealthφέρνει το φαρμακείο της φύσης στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharm16 και διαθέτει για σας μοναδικά προϊόντα από τα πιο αγνά φυτικά σκευάσματα, που σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε την απαιτητική καθημερινότητα κάθε εποχής.

Εμπιστευθείτε την δύναμη της PowerHealth και δείτε την διαφορά στον οργανισμό σας από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Όλα τα κορυφαία φυτικά προϊόντα της PowerHealthσας περιμένουν στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharm 16 σε απίθανες τιμές!