Υλικά για 30 κομμάτια
400 γρ ινδοκάρυδο
400 γρ ζαχαρούχο γάλα(μια συσκευσία)
για την επικάλυψη:
400 γρ κουβερτούρα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ινδοκάρυδο με το ζαχαρούχο,το ζυμώνουμε καλά να γίνει μια μάζα.
Σε ένα ορθογώνιο ταψάκι τοποθετούμε το μίγμα αυτό και με τη βοήθεια μιας σπάτουλας ισιώνουμε την επιφάνειά του.
Βάζουμε το τάπερ στο ψυγείο για 3 ώρες.
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα , βγάζουμε το τάπερ από το ψυγείο και κόβουμε κομμάτια τα οποία τα βουτάμε στη σοκολάτα. Αφού τα βουτήξουμε στην σοκολάτα τα αφήνουμε πάνω σε λαδόκολα να παγώσει η σοκολάτα.
Πηγή : Νίκη Χρήστου
http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas/