Κολοκυθοκεφτέδες

images_0aaaakoolo.jpg

Υλικά

 

5-6 κολοκυθάκια

1 τριμμένο κρεμμύδι

1 αυγό

100 γρ φρυγανιά τριμμένη

150 γρ αλεύρι

100γρ φέτα σε κυβάκια

άνηθο

δυόσμο

αλάτι

πιπέρι

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

φρυγανιά για το πανάρισμα

Εκτέλεση

    Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα αφήνουμενα στραγγίξουν.
    Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μας και ζυμώνουμε πολύ καλά.Αφήνουμε μισή ώρα στο ψυγείο.
    Πλάθουμε κεφτέδες και τους περνάμε από την φρυγανιά να παναριστούν.
    Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι,βάζουμε τους κεφτέδες και όταν πάρουν χρώμα τους βγάζουμε από την κατσαρόλα και τους ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας να αποροφηθείτο λάδι.
    Σερβίρουμε με τζατζίκι.

Πηγή : http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas/ου

Νίκη Χρήστου