Υλικά
2 γλυκοπατάτες
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. ρίγανη
Για τη σως γιαουρτιού
200 γρ. γιαούρτι
1 κ.γ. πάπρικα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε τον φούρνο για αρκετή ώρα στους 220 βαθμούς.
- Πλένετε καλά τις γλυκοπατάτες και τις κόβετε σε μεγάλες φέτες.
- Ανακατεύετε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά για τις γλυκοπατάτες και ψήνετε για 20-30 λεπτά.
Για τη σως
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι.
Πηγή : www.somaygies.gr
Κάλλια Θ. Γιαννιτσοπούλου
Κλινική Διαιτολόγος –Διατροφολόγος, MSc, MBA, SRD
Επιστημονικό Διαιτολογικό Κέντρο ‘Σώμα Υγιές’