Τορτίγια κοτόπουλο με γλυκοπατάτα, άισμπεργκ και ντομάτα

images_0aaaaicebe.jpg

Υλικά

100γρ μαγειρεμένη γλυκοπατάτα

2 τορτίγιες ολικής άλεσης

200γρ μαγειρεμένο κοτόπουλο μαδημένο

Μια χούφτα άισμπεργκ

Μια χούφτα ντοματίνια κομμένα στη μέση

Εκτέλεση

  1. Κάντε πουρέ τη μαγειρεμένη γλυκοπατάτα μέχρι να γίνει πολύ μαλακή, και χωρίστε στις δυο πίτες.
  2. Απλώστε τα υπόλοιπα υλικά σε κάθε πίτα, τυλίξτε και απολαύστε τα αμέσως!

Πηγή : www.somaygies.gr

Κάλλια Θ. Γιαννιτσοπούλου
Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc, MBA, SRD
Επιστημονικό Διαιτολογικό Κέντρο ‘Σώμα Υγιές’