Σκληρυντικός αφρός για την αντιμετώπιση κιρσών και ευρυαγγειών

images_1legs.jpg

Γνωρίζατε ότι το πρόβλημα των κιρσών μπορεί να αντιμετωπιστεί αποφεύγοντας το χειρουργείο; Φυσικά και μπορεί, με τη νέα μέθοδο του σκληρυντικού αφρού, την οποία εφαρμόζει η Dr Άννα Κάτσακα.

Μια ενέσιμη θεραπεία που πραγματοποιείται στο ιατρείο, σε σύντομο χρονικό διάστημα (είκοσι περίπου λεπτά) χωρίς νοσηλεία και αναισθησιολόγο. Ύστερα από τη θεραπεία αποχωρείτε από  το ιατρείο, χωρίς παρενέργειες, συνεχίζοντας τις δραστηριότητες ή την εργασία σας.

Συγκριτικές μελέτες μεταξύ των μεθόδων αντιμετώπισης στις οποίες ήταν παρούσα και η Dr Άννα Κάτσακα επιβεβαιώνουν τα θεαματικά αποτελέσματα αυτής της νέας μεθόδου. Ο σκληρυντικός αφρός κατέχει την πρώτη θέση πια στην αντιμετώπιση των κιρσών, τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη. Τόσο το laser όσο και οι επεμβάσεις μειώθηκαν αισθητά. Πρόσφατα, στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Μπολόνια (Φεβρουάριος 2016), η Dr Άννα Κάτσακα ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στη μέθοδο του σκληρυντικού αφρού.

Η λύση πλέον στο πρόβλημα των κιρσών δίνεται με τρόπο ανώδυνο, άμεσο και γρήγορο. Οι επεμβάσεις και το laser αποτελούν πια παρελθόν.

Τέλος, στο συνέδριο αποδείχθηκε ότι με τη μέθοδο του σκληρυντικού αφρού οι πιθανότητες να ξαναδημιουργηθούν κιρσοί είναι φανερά λιγότερες.

Ποια όμως είναι εν συντομία τα οφέλη του σκληρυντικού αφρού;

Όπως μας αναφέρει η Dr Άννα Κάτσακα, τα οφέλη είναι τα εξής:

    Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Την ίδια στιγμή που εγχέεται το υγρό του σκληρυντικού αφρού στη φλέβα, είναι εμφανής η διαφορά. Στον πρώτο επανέλεγχο ο κιρσός έχει κιόλας εξαφανιστεί.
    Η θεραπεία πραγματοποιείται στο χώρο του ιατρείου και είναι σύντομη. Δε χρειάζεται ο ασθενής να διανυκτερεύσει σε κάποιο νοσοκομείο ή να χρειαστεί να μείνει καθηλωμένος σε ένα κρεββάτι.
    Η θεραπεία γίνεται χωρίς αναισθησία, οπότε δεν ταλαιπωρείται ο ασθενής, αφού μόλις ολοκληρώνεται μπορεί να φύγει και να συνεχίσει τις καθημερινές του δραστηριότητες.
    Η θεραπεία είναι ανώδυνη, δεν πονάει.
    Δεν υπάρχει περίπτωση επανεμφάνισης του κιρσού στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκε η θεραπεία. Με την έγχυση του σκληρυντικού αφρού η παθούσα φλέβα συρρικνώνεται ώσπου αφανίζεται, οπότε και δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά.
    Καθώς μας ενδιαφέρει το αισθητικό κομμάτι, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα γυναικείο πόδι, με τη θεραπεία του σκληρυντικού αφρού δεν υπάρχουν τομές ή σημάδια.
    Η διαδικασία είναι γρήγορη, καθώς διαρκεί περίπου είκοσι λεπτά. Λίγος χρόνος για τον εαυτό μας που θα αλλάξει την υγεία αλλά και την ψυχολογία μας.

Άρα γιατί να μην επιλέξουμε τις τελευταία εξέλιξη της ιατρικής;

Ο σκληρυντικός αφρός είναι το μέλλον της αγγειοχειρουργικής.

Έτσι μπορούμε να φανταστούμε ότι πολύ σύντομα οι χειρουργικές επεμβάσεις θα μειωθούν αισθητά.

Πηγή : http://www.iatrikanews.gr/