Πίτσα με καταϊφι

images_0aaapitsa-me-kataifi-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Καταϊφι 500 γρ
    Σαλάμι 10 φέτες ψιλοκομμένες    
    Ντομάτες 2 μεγάλες κομμένες ροδέλες    
    Κασέρι 100 γρ τριμμένο    
    Τυρί φέτα 100 γρ θρυμματισμένη    
    Γκούντα 50 γρ τριμμένο    
    Βούτυρο 200 γρ λιωμένο    
    Αυγό 1 τεμ    
    Γάλα 100 ml    
    Αλάτι – πιπέρι – ρίγανη

Εκτέλεση

Χωρίζουμε στα δύο το καταϊφι (αν το έχουμε κατάψυξη το αφήνουμε να ξεπαγώσει),το ξεφτίζουμε πολύ καλά, λιώνουμε το βούτυρο, βουτυρώνουμε ένα ταψί , στρώνουμε το μισό καταΐφι και το βουτυρώνουμε καλά. Απλώνουμε την θρυμματισμένη φέτα,το γκούντα,το μισό κασέρι,το σαλάμι,τις ντομάτες σε ροδέλες να καλύψει τα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ρίγανη. Καλύπτουμε με το υπόλοιπο καταΐφι , περιχύνουμε με το βούτυρο που έμεινε να πάει παντού ώστε να ροδίσει ομοιόμορφα. Χτυπάμε το γάλα με το αυγό και περιχύνουμε το φαγητό μας. Τέλος πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κασέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς  για 30 λεπτά (χαμηλά) για να ροδίσει καλά πάνω -κάτω και μόλις ροδίσει είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/