Μωσαϊκό σοκολάτας με εσπρέσο

images_0amosaiko-sokolatas-me-espresso-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Πτι – μπερ 1 1/2 πακέτο κομμένα καρέ    
    Κακάο 100 γρ    
    Άχνη ζάχαρη 200 γρ    
    Αυγά 3 τεμ    
    Βούτυρο 250 γρ    
    Καφέ εσπρέσο 3 δόσεις    
    Λαδόκολλα για το τύλιγμα ή μεμβράνη    

Εκτέλεση

Κόβουμε τα μπισκότα μας σε καρέ, τα ραντίζουμε με 2 δόσεις εσπρέσο και τα αφήνουμε στην άκρη. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, μόλις λιώσει προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη κι ανακατεύουμε καλά να λιώσει. Προσθέτουμε το κακάο και μια δόση εσπρέσο, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από την φωτιά. Προσθέτουμε τα αυγά και με γρήγορες κινήσεις ανακατεύουμε (για να μην ψηθεί το αυγό). Βάζουμε μέσα στο μείγμα τα μπισκότα ανακατεύοντας ώστε να υγρανθούν όλα τα μπισκότα με το μείγμα μας. Αδειάζουμε το μείγμα στην λαδόκολλα και του δίνουμε το σχήμα πυραμίδας. Το τυλίγουμε και το αφήνουμε για 30 λεπτά να δέσει κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/