Εξαφάνισε τις ρυτίδες 7 μέρες πριν τις διακοπές

images_30_ritides.JPG

Πότε πέρασε το 1/3 του καλοκαιριού και έφτασε η ώρα για τις διακοπές ούτε που το κατάλαβες. Οι extra ώρες στο γυμναστήριο, η αυστηρή διατροφή και φυσικά οι συμβουλές του diet up απέδωσαν και είσαι έτοιμη να φορέσεις το μικροσκοπικό σου μπικίνι και να βγεις στην παραλία! Τι γίνεται όμως με το πρόσωπό σου?
Το μαύρισμα σίγουρα θα «αναδείξει» τις ρυτίδες σου και αυτό είναι το τελευταίο που θέλεις. Διάβασε ποιος είναι ο απόλυτος σύμμαχός σου για να ξεφορτωθείς τις ανεπιθύμητες ρυτίδες εύκολα και απλά.

Με το υαλουρονικό οξύ filler μία ώρα αρκεί για να αποκτήσεις λεία επιδερμίδα χωρίς γραμμές και ρυτίδες. Πρόκειται για ένα συστατικό που έχει την ιδιότητα να προσφέρει κάλυψη στις αυλακώσεις του δέρματος ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα! Εγχέεται στο δέρμα, ακριβώς στα σημεία που χρειάζονται «βοήθεια», με μία λεπτή ένεση. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό που υπάρχει στο δέρμα και συγκρατεί την υγρασία στην επιδερμίδα. Ως filler βελτιώνει την όψη των στατικών ρυτίδων, δηλαδή εκείνων των ρυτίδων που έχουν αποτυπωθεί μόνιμα στο δέρμα. Ακόμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χαρίσει όγκο, να τονίσει τα μήλα και τα ζυγωματικά αλλά και να διορθώσει χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως το σχήμα της μύτης.

Πριν από την θεραπεία εφαρμόζεται στο πρόσωπο αναισθητική κρέμα με ολιγόωρη διάρκεια για να αποφευχθεί τυχόν δυσφορία. Η θεραπεία διαρκεί 1 ώρα το περισσότερο και δεν έχει κανέναν περιορισμό. Ιδανικό είναι να πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα πριν από τις διακοπές αλλά μπορείτε να επισκεφτείτε το ιατρείο του πλαστικού ακόμα και μία ημέρα πριν το ταξίδι. Την ίδια ημέρα και την επόμενη μπορεί να παρατηρήσετε ένα ελάχιστο πρήξιμο στην περιοχή που έγιναν οι ενέσεις. Αυτό θα υποχωρήσει πολύ γρήγορα και σύντομα θα απολαύσετε τα αποτελέσματα του υαλουρονικού οξέος.

Τελικά, η εξάλειψη των ρυτίδων είναι εύκολη υπόθεση!

Ευχαριστούμε τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο και το ιατρείο Regen για τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το υαλουρονικό οξύ filler.