Η λύση για το τοπικό πάχος με άμεσα αποτελέσματα

images_30_ss.JPG

Το καλοκαίρι μπορεί να έχει «μπει για τα καλά» ωστόσο οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν είναι ούτε πιο ήπιοι, ούτε πιο εύκολοι. Η εργασία, το πιεσμένο πρόγραμμα της κάθε ημέρας εξακολουθούν να μας εμποδίζουν να είμαστε συνεπείς στις αποφάσεις που είχαμε πάρει για την βελτίωση της εξωτερικής μας εμφάνισης και του σώματός μας. Ο χρόνος για τις διακοπές μετρά αντίστροφα και η ιδέα να μας συντροφεύει για ένα ακόμα καλοκαίρι το τοπικό πάχος μας εξοργίζει. Δεν χρειάζεται. Με την θεραπεία ενέσιμης τοπικής λιποδιάλυσης μπορούμε να αποχαιρετήσουμε το περιττό λίπος γρήγορα και χωρίς να ξεφύγουμε από το πρόγραμμά μας.

Η θεραπεία πραγματοποιείται στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού, ενέσιμα, με απλή αναισθητική κρέμα λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας. Ο συνολικός χρόνος δεν θα ξεπεράσει την μία, με μιάμιση ώρα.

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή τεχνική που χρησιμοποιεί δραστικά συστατικά που διασπούν το λίπος εύκολα και γρήγορα. Είναι ιδανική για μικρές περιοχές του σώματος στις οποίες έχει συσσωρευτεί παραπανίσιο λίπος, όπως τα γόνατα ή τα πλαϊνά της μέσης ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την βελτίωση της όψης της κοιλιάς, των γλουτών και των μηρών. Η θεραπεία πραγματοποιείται σε συνεδρίες, ανά κάποιες ημέρες (περίπου 5-7).

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι δεν είναι μία μέθοδος που μπορεί να αντικαταστήσει την λιποαναρρόφηση, δηλαδή δεν ενδείκνυται για την απομάκρυνση μεγάλης ποσότητας λίπους, ούτε είναι και μέθοδος απώλειας κιλών. Αν όμως έχετε ένα σχετικά κανονικό βάρος και το σώμα σας εμφανίζει τοπική εναπόθεση λίπους σε σημεία, λόγω κληρονομικότητας, απουσίας άσκησης ή  καθιστικής ζωής, η ενέσιμη λιποδιάλυση είναι ο απόλυτα ενδεδειγμένος τρόπος για να σμιλέψετε το σώμα σας.

Ευχαριστούμε τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο και το ιατρείο Regen (www.regen.gr)