Instant Beauty με υαλουρονικό οξύ

images_30_yal.JPG

Το καλoκαίρι είναι καθοδόν και οι αγώνες που κάνατε όλο το χειμώνα ακολουθώντας και τις συμβουλές του dietup, δικαιώνονται. Επιτέλους θα βγείτε φέτος στην παραλία όμορφες, καλλίγραμμες  και φορώντας το αγαπημένο σας μαγιό. Ωστόσο, μέσα στον πανικό της διατροφής  και του γυμναστηρίου,  φαίνεται να ξεχάσατε το πιο σημαντικό, το πρόσωπό σας.  Κι επειδή ο καιρός γαρ εγγύς η λύση που θα σας προσφέρει τέλειο πρόσωπο και δέρμα πρέπει να είναι άμεση και άκρως αποτελεσματική.

Με την βοήθεια του πλαστικού χειρουργού Χρήστου Μεγαπάνου, βρήκαμε  για εσάς την instant beauty λύση για ένα υπέροχο, νεανικό πρόσωπο. Ποια είναι?

Υαλουρονικό οξύ filler!

Το υαλουρονικό οξύ, γνωστό για την ιδιότητά του να συγκρατεί νερό και να ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, χρησιμοποιείται και ως gel. Στην παχύρευστη, λοιπόν, μορφή του επιτυγχάνει αυτό που καμία άλλη θεραπεία δεν μπορεί, δηλαδή να γεμίσει τις ρυτίδες, τις γραμμές και τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας. Εγχεόμενο με την τεχνική softgrid, το αποτέλεσμα είναι εντελώς φυσικό και η όψη του προσώπου βελτιώνεται εντυπωσιακά.

Instant Beauty… με διάρκεια!

Το τελικό αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε αμέσως μετά την θεραπεία,  χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε κάποιες ώρες ή και ημέρες!  Ακόμα και οι στατικές ρυτίδες εξαφανίζονται και οι αυλακώσεις στο δέρμα σας σβήνουν. Όσο για την διάρκεια των αποτελεσμάτων? Το συστατικό  προσφέρει υπέροχα αποτελέσματα που θα κρατήσουν τουλάχιστον 8-12 μήνες.

Για να είστε όμορφες στην στιγμή, τώρα ξέρετε τι να κάνετε!

Ευχαριστούμε τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο και το ιατρείο Regen.

Μεγαπάνος Χρήστος

Πλαστικός  χειρουργός

Site: www.regen.gr

Τ/φ: 216 700 7070