Γαλέος μπουργέτο

images_agaleo.jpg

Υλικά

    1,5 κιλό γαλέος
    1 φλυτζάνι λάδι
    1-2 λεμόνια
    3-4 σκελίδες σκόρδο
    αλάτι
    πιπέρι
    ρίγανη

Εκτέλεση

    Ξεπλένουμε καλά το γαλέο αφού τον κόψουμε σε κομμάτια, αλατοπιπερώνουμε, και τον περιχύνουμε με το χυμό των λεμονιών.
    Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το τσιγαρίζουμε (σοτάρουμε) ελάχιστα (1 λεπτό).
    Ρίχνουμε το γαλέο και ένα ποτήρι νερό και αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι να σωθεί το νερό και να μείνει το ψάρι με το λάδι.
    Στο τέλος πασπαλίζουμε με ρίγανη.

Πηγή : http://mynutritherapy.com