ΤΟ ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ στο πλαίσιο των Δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προχώρησε σε μία αξιοσημείωτη κίνηση με υψηλή κοινωνική ευαισθησία, ανακοινώνοντας το Πρόγραμμα «ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ-ΠΡΟΣΒΑΣΗ» που απευθύνεται στους άνεργους υπαλλήλους της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ που έκλεισε πρόσφατα.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, το Πρόγραμμα θα προσφερθεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στους υπαλλήλους της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ και έχει ως στόχο την κατάρτισή τους σε όποιο γνωστικό πεδίο από τα 82 επαγγέλματα που προσφέρει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ επιθυμούν, προκειμένου να έχουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες και νέες ευκαιρίες επανένταξης στην αγορά εργασίας.  

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού  Ομίλου ΑΚΜΗ Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, τόνισε χαρακτηριστικά: « Eίναι μία προσπάθεια να δώσουμε ένα νέο κίνητρο ζωής και μία νέα προοπτική σε τόσους ανθρώπους που έχασαν τη δουλειά τους. Να αποκτήσουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες ώστε να αντιμετωπίσουν με δύναμη και αισιοδοξία το μέλλον. Η γνώση δίνει δύναμη στην φωνή των ανθρώπων. Και αυτή την δύναμη πρέπει να κρατήσουμε ψηλά σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς».

To IEK ΑΚΜΗ αποτελεί τoν μεγαλύτερo, κρατικώς αναγνωρισμένο Εκπαιδευτικό Οργανισμό στις μεταλυκειακές σπουδές στην Ελλάδα με οργανωμένες  δομές σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης και έχει ανακηρυχθεί ως ένα από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης.

Έχει ενεργή και αδιάλειπτη δράση κοινωνικής ευαισθησίας δίνοντας συνεχώς «το παρών» με υποτροφίες σπουδών σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, προγράμματα ειδικής αγωγής, αθλητικού ιδεώδους,  συνεργασία με Συλλόγους για το παιδί και τον άνθρωπο ενώ έχει διακριθεί με 12 διεθνή βραβεία καινοτομίας, πρωτοπορίας, ποιότητας στην παρεχόμενη εκπαίδευση και με 2 διεθνή βραβεία Κοινωνικής Ευθύνης.

 

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος Διός 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu