Φλογέρες με καπνιστή γαλοπούλα

images_flogeres-me-galopoula-kai-tyri-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Φύλλο κρούστας 1 πακέτο λεπτό    
    Γαλοπούλα καπνιστή 14 τεμ    
    Τυρί φέτα 100 γρ τριμμένη    
    Τυρί κρέμα 3 κουταλιές σούπας    
    Γάλα 3 κουταλιές σούπας    
    Αυγό 1 τεμ    
    Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα    

Εκτέλεση

Θρυμματίζουμε με το χέρι την φέτα σε ένα μπολ, προσθέτουμε το τυρί κρέμα ,το αυγό,το γάλα,τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα αφήνουμε στην άκρη.Κόβουμε το φύλλο στην μέση ώστε να έχουμε 2 λωρίδες και βάζουμε σε κάθε μία λωρίδα  1 φέτα γαλοπούλα και από πάνω μία κουταλιά σούπας από το μείγμα τυριών που φτιάξαμε. Διπλώνουμε τα πλαϊνά του και το τυλίγουμε σε ρολό. Στο τέλος  βρέχουμε την άκρη του με λίγο γάλα για να κολλήσει και να κλείσει καλά.Κάνουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα μας. Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το λάδι και τηγανίζουμε της φλογέρες μας μέχρι να ροδίσουν. Τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι και σερβίρουμε.

* Αν θέλουμε μπορούμε να τις ψήσουμε και στον φούρνο, αφού τις βάλουμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα και τις αλείψουμε με λάδι, για περίπου 20 λεπτά ανάλογα τον φούρνο μας μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/