images_afeta-pane-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Φέτα 500 γρ.    
    Αυγά 2 τεμ.    
    Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού    
    Σιμιγδάλι ψιλό 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού    
    Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού    
    Πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το τυρί σε φέτες, τις βάζουμε σε μια πιατέλα και τις αλείφουμε με λίγο νερό. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ με λίγο πιπέρι. Σε ένα άλλο μπολ έχουμε βάλει το αλεύρι.  Παίρνουμε τις φέτες και τις αλευρώνουμε και από τις 2 πλευρές, τις βουτάμε στο αυγό και μετά στο σιμιγδάλι  και τις βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά . Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να κάψει και προσθέτουμε μία – μία τις φέτες, τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Βγάζουμε τις φέτες με τρυπητή κουτάλα και τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Σερβίρονται ζεστές.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/