Τυρόπιτα στιγμής

images_atyropita-stigmis-chefoulis.gr_1.jpg

Υλικά

    Φύλλο κρούστας 6 φύλλα    
    Βούτυρο 3 κουταλιές σούπας    
    Τυρί φέτα 50 γρ τριμμένο    
    Κασσέρι 50 γρ τριμμένο    
    Ketchup 2 κουταλιές σούπας ή φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη    
    Αλάτι – πιπέρι λίγο    

Εκτέλεση

Βάζουμε το βούτυρο να λιώσει στο τηγάνι και στρώνουμε 3 φύλλα , βουτυρώνοντας καλά κάθε φορά τα φύλλα μας. Έχουμε τρίψει την φέτα και το κασσέρι , τα αναμειγνύουμε καλά και αδειάζουμε το μείγμα στο τηγάνι πάνω από τα φύλλα που στρώσαμε. Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε και την ketchup ή την ψιλοκομμένη ντοματούλα και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα 3 φύλλα από πάνω βουτυρώνοντας καλά κάθε φύλλο.Τέλος διπλώνουμε τα φύλλα που εξέχουν από το τηγάνι προς τα μέσα, βουτυρώνουμε την επιφάνεια και ψήνουμε γυρίζοντας και από τις δύο μεριές ίσα να ροδίσει. Είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/