Τορτελίνια μεσογειακά

images_tortelinia-mesogeiaka-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Τορτελίνια 250 γρ    
    Τυρί φέτα 180 γρ    
    Ελιές ροδέλες 5 κουταλιές σούπας    
    Ντοματίνια 6    
    Ρίγανη
    Αλάτι
    Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βάζουμε τα τορτελίνια σε κατσαρόλα με νερό να βράσουν με βάση τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία. Κόβουμε την φέτα σε μικρά κομματάκια, τα ντοματίνια στα τέσσερα και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τα βρασμένα και στραγγισμένα τορτελίνια. Προσθέτουμε τις ροδέλες ελιάς, την ρίγανη, το ελαιόλαδο, αλάτι και τα ανακατεύουμε καλά. Σερβίρονται ζεστά.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/