Η απόλυτη τάση: Καλλίγραμμα πόδια χωρίς κυτταρίτιδα και χαλάρωση

images_30_podia2.JPG

Με αφορμή τις πρώτες ζεστές ημέρες της άνοιξης, έκαναν την εμφάνισή τους και τα πρώτα αέρινα φουστάνια. Ωστόσο με τα καλσόν να παραμένουν  για πρώτη φορά φέτος, ξεχασμένα στο συρτάρι, τα πόδια μας χωρίς «προστασία» είναι η απόλυτη πρόκληση. Κι αυτό γιατί η  κυτταρίτιδα και η χαλάρωση είναι οι νούμερο ένα εχθροί της γυναίκας. 

Κι ενώ ξέρουμε τι να κάνουμε για να ξεφορτωθούμε τους extraπόντους που αποκτήσαμε τον χειμώνα, όταν πρόκειται για την χαλάρωση και την  κυτταρίτιδα το μυαλό μας σταματά και επικρατεί η απογοήτευση. Όσες προσπάθειες και να έχουμε κάνει, από εντατική  γυμναστική και αυξημένες ποσότητες νερού και φρούτων, μέχρι επάλειψη με διάφορες  κρέμες σύσφιξης και καταπολέμισης της κυτταρίτιδας, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί και τελικά να φέρνει αποτέλεσμα.

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμεπώς μπορούμε να απαλλαγούμε από την ενοχλητική χαλάρωση και την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» στα πόδια μας, και μάλιστα μέσα σε ελάχιστο διάστημα!

Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης

Μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας: Η κυτταρίτιδα όπως ξέρουμε ήδη, είναι μικρές κυψέλες στο δέρμα και στον ιστό, που έχουν παγιδεύσει εντός τους νερό και λίπος. Με την μεσοθεραπεία αποδεσμεύονται στο μεσαίο στρώμα του δέρματός μας δραστικά συστατικά που ευνοούν την αποτοξίνωση και τη σύσφιξή του. Παράλληλα προάγουν την διάσπαση του λίπους. Η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή και ενιαία, χωρίς ενοχλητικές λακουβίτσες!

Ενέσιμη μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης: Με την χρήση μίας πολύ λεπτής βελόνας, που η αίσθησή της σχεδόν δεν γίνεται αντιληπτή, εγχέονται στα προβληματικά σημεία του δέρματος ενεργά συστατικά με λιπολυτική δράση. Απομακρύνεται έτσι το παγιδευμένο λίπος από τις λιποκυψέλες και καταπολεμάται ο σχηματισμός  της κυτταρίτιδας. Με την ενέσιμη λιποδιάλυση το δέρμα μας αποκτά εύκολα και γρήγορα μία μοναδικά λεία υφή.

Χωρίς να νιώσουμε πόνο και χωρίς να περιμένουμε κλεισμένες μέσα στο σπίτι έως ότου να αναρρώσουμε, θα αποκτήσουμε υπέροχα πόδια. Οι θεραπείες έχουν τη διάρκεια ενός επαγγελματικού  ραντεβού, ή όσο κρατάει ένας γρήγορος καφές με την κολλητή μας!

Ευχαριστούμε τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο και το ιατρείο του Regen.

Μεγαπάνος Χρήστος

Πλαστικός χειρουργός

www.regen.gr

https://www.facebook.com/Regen.yourself/?notif_t=page_fan¬if_id=1459946375104159