Μεγαπάνος Χρήστος

images_30_plastikos-xeirourgos-xrhstos-megapanos.jpg

Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος εξειδικεύεται στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής και της Αναγεννητικής Ιατρικής.

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, ο Δρ. Μεγαπάνος ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στο πεδίο της γενικής χειρουργικής στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Συνέχισε την εκπαίδευση του στην Πλαστική Χειρουργική και ειδικότερα στους τομείς της αποκατάστασης του Μαστού και στην Ογκολογία στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Ολοκληρώνοντας την ειδικότητα του συνέχισε τη μετεκπαίδευσή του στις ΗΠΑ, την Γερμανία, και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Λόγω του εντόνου ενδιαφέροντος στην Επανορθωτική και Αισθητική χειρουργική του μαστού μετεκπαιδεύτηκε σε αυτο τον τομέα στο «Miami Breast Center» του Μαϊάμι, ΗΠΑ , υπό τον παγκοσμίου φήμης πλαστικό χειρουργό Doctor Roger Khouri, στο Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών του Ηνωμένου Βασιλείου και στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Regensburg της Γερμανίας.

Ο Δρ. Μεγαπάνος έχει αναπτύξει  έντονο ενδιαφέρον ως προς το αντικείμενο της Αναγεννητικής Ιατρικής και των κυτταρικών θεραπειών. Έχει μετεκπαιδευτεί στον τομέα αυτο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία.  Στο πλαίσιο αυτό συνεργάζεται με το ερευνητικό κέντρο του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» σε ποικίλα ερευνητικά πρωτόκολλα, κατά την τελευταία πενταετία.

Παράλληλα εδώ από το 2012 συνεργάζεται με τα νοσοκομεία «Υγεία» και «Metropolitan».

Η εξειδίκευσή του σε προηγμένες ιατρικές τεχνολογίες και η πολύτιμη εμπειρία που έχει αποκτήσει από την εκπαίδευσή του, τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς από αναγνωρισμένους φορείς, τον καθιστούν έναν επιστήμονα που δύναται να επανακαθορίσει επάξια τα όρια, στα ήδη υψηλά πρότυπα της επανορθωτικής και αισθητικής χειρουργικής.