Φασολάκια με κιμά

images_fasolakia-me-kima-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Φασολάκια 1 κιλό καθαρισμένα    
    Κιμάς μοσχαρίσιος 1/4
    Κιμάς χοιρινός 1/4    
    Κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα    
    Ντοματάκι κον κασέ 1 κουτί    
    Πιπεριές πορτοκαλί 2 κομμένες σε χονδρές λωρίδες    
    Ελαιόλαδο
    Αλάτι-πιπέρι
    Νερό

Εκτέλεση

Σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.Προσθέτουμε τις πιπεριές και μόλις μαραθούν λίγο προσθέτουμε λίγο νεράκι, αλάτι , πιπέρι κι αφήνουμε να ψηθεί για 10 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ντοματάκι κον κασέ και τα φασολάκια. Αν χρειάζεται προσθέτουμε επιπλέον νερό.Μαγειρεύουμε για 20-30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια μας.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/