Τι είναι το personal training;

images_content.jpg

Το personal training μπορεί να είναι τόσο πολλά διαφορετικά πράγματα ανάλογα με τις ανάγκες του καθένα – αυτό είναι που το κάνει να λέγεται και προσωπικό! Μπορείτε να επιλέξετε να γυμνάζεστε με τον προσωπικό σας γυμναστή τις περισσότερες φορές της εβδομάδας,αλλά οι περισσότεροι πελάτες επιλέγουν από δύο έως τρεις προπονήσεις την εβδομάδα για μέγιστα αποτελέσματα.

Σημείωση: Οι συνεδρίες γυμναστικής θα  πρέπει να συμπληρώνονται με επιπλέον αερόβια προπόνηση και διατροφική υποστήριξη. Πάρα πολλοί άνθρωποι ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα για μεγάλο χρονικό διάστημα και αναρωτιούνται γιατί δεν βλέπουν αλλαγές στο επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης. Οι αλλαγές των προγραμμάτων είναι πολύ σημαντικές ώστε να διασφαλιστεί η συνεχής πρόοδος. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να γυμνάζεστε για 30 ή 45 λεπτά, ανάλογα με το χρόνο που έχετε στην διάθεσή σας.
H ομάδα μας  προσαρμόζει το πρόγραμμα του κάθε ασκούμενου μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχει βγάλει για μέγιστα αποτελέσματα. Επικεντρωνόμαστε στην απώλεια λίπους, στην βελτίωση της αερόβιας ικανότητας, στην μυϊκή ενδυνάμωση,στην ευλιγισία ή στον συνδυασμό όλων αυτών ανάλογα με τους στόχους, τις ανάγκες, τα ατού και τις αδυναμίες σας. Εμείς πραγματικά προσπαθούμε να κάνουμε τις συνεδρίες όλων των πελατών μας, όσο πιο δυνατόν εξατομικευμένες, αποτελεσματικές και με πολύ κέφι!
 
To personal training έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής υπηρεσία με πολλούς ανθρώπους να βιώνουν τα αποτελέσματα από αυτό, αναδεικνύοντας την αξία του. Όταν ξεκινάτε να γυμνάζεστε με κάποιον trainer, θα έχετε συνεχή εκπαίδευση, υποστήριξη και καθοδήγηση. Είναι ωραίο να γνωρίζετε ότι πάντα έχετε κάποιον από κοντά σας. Ο personal trainer θα σας παρέχει ασφάλεια, ποικιλία αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα.
 
H πρώτη σας συνεδρία με έναν trainer είναι σημαντική για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το υπόβαθρο προς την επιτυχία. Επτά στους δέκα ανθρώπους αρχίζουν ένα πρόγραμμα άσκησης, αλλά στη συνέχεια μέσα σε δύο έως τρεις μήνες εγκαταλείπουν. Αυτό το υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης συχνά οφείλεται στο γεγονός ότι το άτομο δεν έχει το σωστό πρόγραμμα βάση του ιστορικό υγείας, των στόχων, των ατομικών αναγκών και του τρόπου ζωής του. Οι προσωπικοί γυμναστές ξοδεύουν μεγάλο μέρος της πρώτης συνεδρίας μιλώντας με το νέο πελάτη τους ώστε να καθορίσουν το είδος του προγράμματος που πρόκειται να τους βοηθήσει στο να μείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους.
 
Έχουμε εκπαιδεύσει τους πελάτες μας στα παρακάτω:

    Υποστηρικτική Διατροφή-υγιεινή διατροφή, γεύματα κάθε 3 με 3 1/2 ώρες ώστε να ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό τους, να τους παρέχουν ενέργεια  για την απόδοσή τους στην προπόνηση καθώς επίσης και τα βέλτιστα θρεπτικά συστατικά σε καθημερινή βάση.
    Προοδευτική προπόνηση με αντιστάσεις-Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τις μεθόδους προπόνησης με αντιστάσεις ώστε να τονώσουμε τους μύες και το καρδιαγγειακό σύστημα για να υπάρξει βελτίωση στη σύσταση του σώματος
    Προοδευτική Αερόβια Προπόνηση-Βελτίωση του καρδιαγγειακού συστήματος για την αύξηση της ικανότητας της καρδιάς και των πνευμόνων στην μεταφορά του οξυγόνου στο σώμα πράγμα που βοηθάει στη σωματική σύσταση στα βέλτιστα επίπεδα απόδοσης.

Πηγή : http://www.fitstudio.gr/