Σαλάτα Καπρέζε (Caprese)

images_salata-caprese-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Μοτσαρέλα φρέσκια
    Ντομάτα
    Βαλσάμικο
    Βασιλικός ψιλοκομμένος


    
Εκτέλεση

Κόβουμε την φρέσκια μοτσαρέλα σε κυβάκια ή ροδέλες. Πλένουμε και κόβουμε την ντομάτα σε κυβάκια ή ροδέλες (ή τις ντομάτες ανάλογα την ποσότητα που θα φτιάξουμε). Τοποθετούμε εναλλάξ μοτσαρέλα – ντομάτα (δείτε φωτογραφία), περιχύνουμε με βαλσάμικο και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό. Προαιρετικά μπορούμε να αλατίσουμε.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/