Πανακότα κεράσι με στέβια

images_thumbnail.jpg

Υλικά:

● 1 κεσεδάκι γιαούρτι κεράσι με χαμηλά λιπαρά
● 160 γρ. μασκαρπόνε (ή άλλο τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά)
● 3 φύλλα ζελατίνη, χωρίς άρωμα
● στέβια, ανάλογα με την αρεσκεία σας

Εκτέλεση:

1) Ανακατέψτε σε μία κατσαρόλα το γιαούρτι με το τυρί σε χαμηλή φωτιά.
2) Διαλύστε τη ζελατίνη σε λίγο νερό και προσθέστε το στην κατσαρόλα.
3) Αφήστε το μείγμα στη φωτιά μέχρι να φουσκώσει και βγάλτε το από τη φωτιά.
4) Ρίξτε λίγη στέβια μέχρι να γίνει τόσο γλυκό όσο επιθυμείτε.

Πηγή : http://diatrofiki-pyramida.gr/

Εμμανουήλ Μοράρης, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος