Μανιταρόσουπα

images_manitari.jpg

Υλικά


• 6 μανιτάρια (ασπρομανίταρα)
• 2 κ.σ. άνηθο
• 1 φλ. κρεμμυδάκια φρέσκα
• 2 φλ. μαρούλι
• 2 κ.σ. ρύζι καστανό
• 2 κ.σ. ελαιόλαδο
• 1 πρέζα αλάτι.

Εκτέλεση


Ψιλοκόβουμε τα υλικά, αχνίζουμε το μαρούλι, προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι με 3 φλ. νερό. Αφού βράσουν για 20′ προσθέτουμε τον άνηθο.
Για μεγαλύτερη απόλαυση προσθέτουμε χυμό λεμονιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι!

Πηγή : nutrimed.gr