Υλικά
Ινδική καρύδα 300 γρ τριμμένη
Ζαχαρούχο γάλα 350 γρ
Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ
Εκτέλεση
Αδειάζουμε σε ένα μπολ το ζαχαρούχο γάλα και την τριμμένη ινδική καρύδα κι ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει μια ζύμη. Πλάθουμε στο χέρι μας στενόμακρα παχουλά σοκολατάκια. Τα βάζουμε σκεπασμένα με διάφανη μεμβράνη στο ψυγείο και τα αφήνουμε για 15 λεπτά. Παράλληλα λιώνουμε την κουβερτούρα με την διαδικασία μπεν μαρί. Βουτάμε ένα-ένα τα σοκολατάκια μας στην σοκολάτα με γρήγορες κινήσεις και τα αραδιάζουμε σε λαδόκολλα. Αφήνουμε μέχρι να παγώσει η σοκολάτα κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.
*Διατηρούνται σε μέρος δροσερό πάντα σκεπασμένα.
Πηγή : chefoulis.gr