Σπιρουλίνα και αδυνάτισμα; Εννοείται!

images_18-single-default.jpg

Οι περισσότεροι άνθρωποι, κάνουν πάνω από 3 προσπάθειες μέσα σε ένα έτος για να χάσουν κιλά και λίπος από το σώμα τους. Πολλές από αυτές τις προσπάθειες δεν καρποφορούν με αποτέλεσμα τα κιλά να επανέρχονται δριμύτερα.

Για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα, πρέπει η διατροφή σας να ακολουθεί συγκεκριμένη πορεία και πρόγραμμα. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και «μοντέρνους» τρόπους να χάσετε επιτέλους το επιθυμητό βάρος, είναι η σπιρουλίνα!

Το πράσινο-μπλε αυτό φύκι, είναι από τις παλαιότερες μορφές ζωής και θεωρείται μία από τις κορυφαίες μορφές πρωτεΐνης, λιπαρών οξέων, βιταμινών. Η λήψη της σε οποιαδήποτε μορφή πριν το γεύμα, βοηθάει στην λιγότερη δυνατή λήψη τροφής, διατηρώντας μάλιστα τις συνηθισμένες λιγούρες σε απόλυτο έλεγχο.

Εκτός από τα παραπάνω οφέλη, η σπιρουλίνα συνίσταται για την απαραίτητη ετήσια αποτοξίνωση του οργανισμού!

2 σημαντικά προτερήματά της:

ü      To 70% των στοιχείων που την απαρτίζουν βοηθούν στην γράμμωση των μυών

ü  Η σπιρουλίνα είναι εμπλουτισμένη σε Ω3 λιπαρά οξέα και λινολενικό οξύ, τα οποία βελτιώνουν την πνευματική διαύγεια και καταστούν φυσιολογικά τα επίπεδα ινσουλίνης

Αποκτήστε με έκπτωση τα διατροφικά συμπληρώματα σπιρουλίνας μέσα από το onlineφαρμακείο icure.gr. Δείτε δύο φόρμουλες σε χαμηλές τιμές:

NaturesBountyΣπιρουλίνα 500mg 60 ταμπλέτες

spiroulina

Σπιρουλίνα σε μορφή ταμπλέτας από την Nature’s Bounty, που συνοδεύεται από το γεύμα σας, μειώνοντας την όρεξη και προσφέροντας πληθώρα θρεπτικών στοιχείων στον οργανισμό. Βρείτε την στο icureμε έκπτωση -25%.

Nature’s Plus Spiru-Tein Sport Shake Vanilla 1024 gr

 spiruten

Οι αθλητές βρήκαν επιτέλους το σκεύασμα που ψάχνουν για να αυξήσουν τις ενεργειακές τους απαιτήσεις και για να καλύψουν τις θρεπτικές τους ανάγκες. Μέσα σε λίγο χρόνο, οι αθλητές και οι αθλούμενοι μπορούν να αυξήσουν την μυϊκή τους δύναμη, μέσα από υψηλής ποιότητας στοιχείων όπως υδατάνθρακες και αμινοξέα. Αποκτήστε την φόρμουλα σε τιμή ευκαιρίας.

Συνδυάστε την σπιρουλίνα με συχνή άσκηση αλλά και κάποιο κρεμικό αδυνάτισμα ειδικά αν θέλετε να αντιμετωπίστε το τοπικό πάχος. Βρείτε ακόμη περισσότερα προϊόντα αδυνατίσματος και βρείτε το κατάλληλο για εσάς!