Συχνές ερωτήσεις για την κοιλιοπλαστική

images_30_koiliopl.jpg

Μπορεί οι πιο συχνές πλαστικές επεμβάσεις να έχουν να κάνουν με το στήθος, αλλά όπως φαίνεται έρχεται να πάρει τα πρωτεία και μία άλλη πλαστική επέμβαση σε ένα σημείο που έχει κάνει πολλές γυναίκες να δυσφορήσουν. Πρόκειται για την κοιλιοπλαστική, η οποία μπορεί να αφαιρέσει το λίπος και να καταστήσει και πάλι sexy την γυναικεία κοιλιά.

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις γυναίκες που την επιλέγουν καθώς μπορεί 1)να είναι σε ενδιαφέρουσα που θέλουν πιο γρήγορα να απαλλαγούν από το λίπος της εγκυμοσύνης ή 2)να προσπαθούν χρόνια να χάσουν το λίπος στην κοιλιά, χωρίς αποτέλεσμα.

Αφού γεννήσει η γυναίκα, πότε μπορεί να κάνει κοιλιοπλαστική;

Μιας και η επέμβαση δεν μπορεί να γίνει κατά την διάρκεια του τοκετού, η γυναίκα είναι καλό να αφήσει ένα σεβαστό διάστημα να περάσει, το οποίο διαρκεί περίπου 8 μήνες, δηλαδή διάστημα στο οποίο αφαιρείται από μόνο του το λίπος.

Μπορεί η επέμβαση να γίνει ταυτόχρονα με κάποια άλλη;

Από την στιγμή που ο πλαστικός χειρουργός συνεργαστεί με άλλον χειρουργό έτσι ώστε να χειρουργήσουν την ίδια ώρα, μπορεί να είναι εφικτό.

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Στην πλαστική κοιλιάς, οι ραγάδες ή ραβδώσεις που βρίσκονται κοντά την βουβωνική χώρα, μπορούν να αφαιρεθούν. Αυτές που βρίσκονται στο πλάγιο μέρος της κοιλιάς, δεν μπορούν να αφαιρεθούν, μόνο να διορθωθούν. Παρόλα αυτά βελτιώνονται τόσο πολύ στην όψη, που είναι πλέον ανεπαίσθητες.

Μετά από πόσο χρονικό διάστημα ο ασθενής μπορεί να γυμναστεί;

H ανάρρωση δεν διαρκεί περισσότερο από έναν μήνα. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, μπορείτε να αρχίσετε και πάλι την εκγύμναση.

Ποια είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνω την επέμβαση;

Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου επιθυμείτε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επέμβαση. Σε γενικές γραμμές επιλέγεται τους χειμωνιάτικους μήνες, αφού είναι απαραίτητο να φοράτε έναν κορσέ για λίγο χρονικό διάστημα, γεγονός που θα σας εμποδίσει να κάνετε μπάνιο στη θάλασσα.

Ποιο είναι το κόστος της επέμβασης;

Το κόστος της κοιλιοπλαστικής καθορίζεται πάντα από τον πλαστικό χειρουργό μαζί με τον ασθενή. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, συνεπώς είναι απαραίτητο το ραντεβού για την περαιτέρω εξακρίβωση του κόστους.