Ο απόλυτος Xmas διαγωνισμός που ΟΛΟΙ φεύγουν κερδισμένοι

images_30_1200x628_2.png

Αυτά τα Χριστούγεννα πείτε στον εαυτό σας ότι τον αγαπάτε και χαρίστε του ένα δώρο, το οποίο μπορεί να μην μπαίνει κάτω από το δέντρο…αλλά αλλάζει την ψυχολογία σας στην στιγμή!

Πλησιάζοντας στο τέλος του έτους, το Pharm16 σε άμεση συνεργασία με το MedicalAntiagingcenter, σας προσφέρουν τα καλύτερα Δώρα ομορφιάς, μέσα από έναν διαγωνισμό που κανείς δεν βγαίνει χαμένος!

Γνωρίστε καλύτερα τους διοργανωτές

Pharm16: Όλα τα brands της αγοράς, σε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων! Ένα από τα πιο εκσυγχρονισμένα onlineφαρμακεία που σας χαρίζει υγεία, ευεξία και ομορφιά, καλύπτοντας τις απλές καθημερινές αλλά και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας. Στο Pharm16 θα βρείτε επίσης τις καλύτερες συμβουλές μέσα από ένα εμπλουτισμένο Blog!

MedicalAnti-AgingCenter: Τα κορυφαία, σύγχρονα ιατρεία αισθητικής ιατρικής στην Ελλάδα, με 7 κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Απασχολούν ένα άριστα καταρτισμένο προσωπικό που σε συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, προσφέρουν ολοκληρωμένες και μόνιμες λύσεις στην αντιγήρανση, στις δερματικές βλάβες και στο επίμονο τοπικό πάχος.

 Πως θα κερδίσετε;

Απλά δηλώνοντας την συμμετοχή σας εδώ, στον μεγάλο διαγωνισμό που θα βρείτε στο online φαρμακείο Pharm16. Από την στιγμή που κατοχυρώνεται η συμμετοχή σας….κατοχυρώνεται και το Δώρο σας!

Κάθε συμμετέχοντας ΚΕΡΔΙΖΕΙ  Εντελώς Δωρεάν:

  • 1 Ενέσιμη Μεσοθεραπεία με Υαλουρονικό Οξύ & Βιταμίνες (VITZAL)

ή

  • 1 Μεσοθεραπεία Σώματος CELLUFORM Κατά Της Κυτταρίτιδας Και Του Τοπικού Πάχους

….απλά και μόνο, επειδή δήλωσε συμμετοχή!

Το μεγάλο δώρο

Στις 24.12, 1 υπερτυχερός θα κερδίσει, ύστερα από κλήρωση, το superχριστουγεννιάτικο έπαθλο:

ü      Ένα ολοκληρωμένο πακέτο με 6 μεσοθεραπείες υαλουρονικού οξέος και βιταμινών, για πλήρη λείανση των ρυτίδων και σύσφιξη προσώπου.

Αδράξτε την ευκαιρία και δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή, στον καλύτερο Xmas διαγωνισμό που:

  1. σας ομορφαίνει
  2. σας αναζωογονεί
  3. σας κάνει νεότερους
  4. σας αλλάζει την διάθεση  

Κάντε την εγγραφή σαςεδώ!

                                  Χαρούμενα Χριστούγεννα και καλή χρονιά!