Βοήθησε να κάνουμε δώρο ένα πρωινό γεύμα

images_30_Untitled-1.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Βοήθησε να κάνουμε δώρο ένα πρωινό γεύμα»

Με κάθε αγορά μας υποστηρίζουμε τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη

Αθήνα, Δεκέμβρης 2015

Με την αγορά προϊόντων  Kelloggsστις ειδικά σηματοδοτημένες  συσκευασίες των CornFlakes 375 γρ., CocoPops 375 γρ., CocoPopsChocos 375 γρ. και των CocoPopsMiniCrocs 350 γρ.,  έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2015, δεν προσφέρουμε μόνο ένα θρεπτικό πρωινό αλλά βοηθάμε συγχρόνως στην παροχή πρωινών γευμάτων σε παιδιά των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOSστην Ελλάδα και του SOPHIAFOUNDATIONFORCHILDREN στην Κύπρο.

Hενέργεια «Βοήθησε να κάνουμε δώρο ένα πρωινό γεύμα» της Kelloggs, συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο το υπεύθυνο μάρκετινγκ με την κοινωνική συνεισφορά της εταιρείας, σε συνεργασία με τους καταναλωτές της.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να συμβάλλουμε ως εταιρείαKelloggs μαζί με όλους τους καταναλωτές που εμπιστεύονται τα προϊόντα μας, στην υποστήριξη όσων σήμερα μας έχουν ανάγκη, προσφέροντας ένα θρεπτικό πρωινό γεύμα στα παιδιά των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOSκαι του SOPHIAFOUNDATIONFORCHILDREN» σημειώνει η κα Ελένη Σιμοπούλου, CerealPortfolioBrandLeadMiddleEast, Mediterranean, NorthAfrica & CentralEasternEurope της Kelloggs. «Αναγνωρίζοντας ότι το πρωινό γεύμα είναι σημαντικό στη σωστή διατροφή των παιδιών, στόχος της Kelloggs είναι να μη το στερείται κανένα παιδί» καταλήγει η κα Ελένη Σιμοπούλου.

Hενέργεια «Βοήθησε να κάνουμε δώρο ένα πρωινό γεύμα» είναι μέρος του προγράμματος «Πρωινά Γεύματα για καλύτερες ημέρες», ενός Παγκόσμιου Προγράμματος Κοινωνικής Παρέμβασηςτου W. K. KelloggFoundationτο οποίο συμβάλλει στη στήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων με την προσφορά πρωινού γεύματος προκειμένου τα παιδιά όλου του κόσμου να μπορούν να μεγαλώνουν σωστά και να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο.

ΗKelloggs έχει δεσμευθεί για τη διάθεση 1 δισ. μεριδών σε πρωινά δημητριακά και σνακ μέχρι το τέλος του 2016. Από την έναρξη του προγράμματος, το 2013, έχουν προσφερθεί 400 εκ. πρωινά γεύματα σε όλο τον κόσμο, 22 εκ. στην Ευρώπη και πάνω από 1 εκατ. σε Ελλάδα και Κύπρο. Αναλυτικότερα, με τις ενέργειες της Kellogg’sπραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω προσφορές σε παιδιά & οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη:

  • Ενέργεια του 2013: 280.000 μερίδες στην Ελλάδα
  • Ενέργεια του 2014: 820.000 μερίδες στην Ελλάδα & 180.000 μερίδες στην Κύπρο

Για Περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.kelloggcompany.com/en_US/corporateresponsibility/breakfastforbetterdays.html