4+1 φυσικές υπερτροφές που δεν τρώμε συχνά

images_30_acai-berry.jpg

Η νέα μόδα στην διατροφή, φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά σε έναν νέο τρόπο διατροφής, ο οποίος παλιά μπορεί να ακουγόταν λίγο άτοπος. Οι καρποί της φύσης είναι πολλοί και οι περισσότεροι συμβάλλουν εκτός από τα θρεπτικά συστατικά που προσφέρουν και στην μείωση του βάρους.
Δείτε μερικά από τα πιο σημαντικά superfoods (υπερτροφές) που τα βρίσκουμε εύκολα και γρήγορα μέσα από το ola-bio.gr:

1. Ζυμαρικά μαύρα
Τα ολικής αλέσεως μπορεί να μην υπερέχουν στην γεύση αλλά είναι πλουσιότερα σε θρέψη. Είναι ενισχυμένα με πολλές φυτικές ίνες και αποτελούν ιδανική επιλογή για άτομα που αθλούνται και έχουν ανάγκη από άμεση ενέργεια.
2. Αμύγδαλα
Κάποιες ώρες μέσα στην ημέρα μπορεί να έρχονται οι γνωστές σε όλους λιγούρες. Αν αντικαταστήσετε τα ανθυγιεινά σνακ με μία χούφτα αμύγδαλα ανάλατα, θα είστε και χορτάτοι και θα λαμβάνετε ασβέστιο, φώσφορο, σίδηρο και πολυακόρεστα λιπαρά.
3. Μύρτιλλα
Μπορεί και να τα έχετε απλά ακουστά, αλλά τα μύρτιλλα είναι πλούσια σε βιταμίνη C και προστατεύουν τον οργανισμό σας από τις ελεύθερες ρίζες. Εντάξτε τα στα αγαπημένα σας smoothies, καθώς τελευταίες έρευνες έχουν αποδείξει ότι μειώνουν τις πιθανότητες της γεροντικής άνοιας.
4. Νιφάδες βρώμης
Quaker! To A και το Ω μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής. Προασπίζουν την υγεία σας σε πολύ σημαντικούς τομείς όπως αυτούς της χοληστερόλης, της πίεσης, του σακχάρου.
5. Green tea
Επίσης ένα από τα must της υγιεινής διατροφής. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Ola –bio μπορείτε να το βρείτε στην μορφή που θέλετε, χωρίς να περιέχει καθόλου συντηρητικά. Επίσης μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από υπερτροφές που θα σας χαρίσουν υγεία, ευεξία, συμπληρώνοντας τις απαραίτητες ουσίες που χρειάζεται ο οργανισμός.