Φτιάξε πανεύκολα ένα stand για τα βραχιόλια σου!

images_Party-Arm-Bracelets-Designs-2014-15-For-Girls-1.jpg

‘Ηρθε η ώρα να βγεις, βιάζεσαι γιατί έχεις ήδη αργήσει στο ραντεβού σου, και ψάχνεις να βρεις μέσα στο συρτάρι με τα κοσμήματα το βραχιολάκι που σου ταιριάζει… Χαμός! Έχει μπλεχτεί με τα κολιέ, και έτσι όπως είναι όλα ανακατεμένα δεν μπορείς να το βρεις με τίποτα…

Μπορείς να φτιάξεις μόνη σου υπέροχα stand για τα βραχιόλια σου, με πολύ απλά υλικά, χωρίς κόπο και με αποτέλεσμα που θα σε ενθουσιάσει τόσο για την λειτουργικότητα όσο και για το αισθητικό αποτέλεσμα. Οι παρακάτω ιδέες θα οργανώσουν τα βραχιόλια σου διακοσμώντας ταυτόχρονα το δωμάτιο σου!

1. Το κομμάτι ξύλο που μάζεψες από την παραλία και τελικά δεν ξέρεις τι να το κάνεις (οι περισσότεροι το προορίζουν για κηροπήγιο, αλλά σχεδόν πάντα μένει άχρηστο στην αποθήκη), ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσεις!

Pinned Image 11

2. Μην πετάς τα γυάλινα λεπτά μπουκάλια (από μπύρες ή αναψυκτικά). Δοκίμασε το μέγεθος που σου κάνει για τη διάμετρο των βραχιολιών σου και έτοιμο το stand! Αν τώρα έχεις όρεξη να διακοσμήσεις τα μπουκάλια μέσα σε ένα ξύλινο τελάρο, όπως αυτό της φωτογραφίας, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό!

img614

3. Το standπου κρεμούσατε τις κούπες στην κουζίνα αλλά δεν το χρησιμοποιείτε πια, ήρθε η ώρα να βγει από το ντουλάπι και να γίνει και πάλι χρήσιμο! Αν είναι ξύλινο μπορείς να προμηθευτείς από ένα χρωματοπωλείο λίγο χρώμα για ξύλο και να το βάψεις με ένα πινελάκι στο χρώμα που ταιριάζει στο δικό σου δωμάτιο!

3b6af05360b9c7556658e6d5c9fec251

Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr