Πράσινος καφές: Αδυνατίστε και «κλειδώστε» τα σημεία του λίπους

images_greenCoffee.jpg

Όταν οι κόκκοι του καφέ ψηθούν, φεύγουν τα θρεπτικά και φυσικά συστατικά του, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπει τα μέγιστα οφέλη στο σώμα μας. Ο πράσινος καφέςδεν έχει υποστεί αυτήν την επεξεργασία και έτσι χρόνια τώρα έχει αποδείξει τις δυνατότητές του στο αδυνάτισμα, στο χάσιμο βάρους και γενικότερα στην συνολικότερη ευεξία του οργανισμού.

 

Επιπλέον έχει σημειωθεί από πολλές έρευνες, ότι ο πράσινος καφές είναι ευεργετικός σε περιπτώσεις ασθενών με διαβήτη ή με καρδιολογικά προβλήματα.

Ποια είναι τα οφέλη του greencoffee υγεία;

1.Αντιοξειδωτική δράση

Λόγω του χλωρογενικού οξέος, ο πράσινος καφές είναι ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά που κυκλοφορούν στην αγορά. Έχει αποδειχθεί ότι αποτρέπει την διαδικασία της γήρανσης και προστατεύει από διάφορες μορφές καρκίνου.

2. Αδυνάτισμα

Η πιο διάσημη ιδιότητά του είναι η απώλεια κιλών. Σε συγκεκριμένη δοσολογία, ο πράσινος καφές μπορεί να αποτελέσει τον πιο ισχυρό σας σύμμαχο στο επιδιωκόμενο αδυνάτισμα και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται δίαιτα.

3. Προστασία του ήπατος

Η οξεία τοξικότητα του ήπατος είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται πολύ συχνά στους ανθρώπους. Ο πράσινος καφές μπορεί και προστατεύει από αυτήν την κατάσταση.

4. Αντιφλεγμονώδες

Ο πράσινος καφές, λειτουργεί σαν παυσίπονο και σαν αντιφλεγμονώδες φάρμακο. Παράλληλα προσφέρει αντιμικροβιακή δράση, η οποία λειτουργεί σαν ασπίδα ενάντια στο κρυολόγημα.

Το online φαρμακείο icure, σας προσφέρει τα πιο δραστικά συμπληρώματα πράσινου καφέ για την απώλεια κιλών, τα οποία είναι:

Quest Green Coffee 200mg Extract

Γεμίζει ενέργεια, βοηθάει στην ρύθμιση του βάρους και μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα. Οι κάψουλες λαμβάνονται ύστερα από καθοδήγηση του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας.


Superfoods Πράσινος Καφές SuperDiet™

Πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν που προσφέρει 50% χλωρογενικού οξέος και έχει καθοριστεί σαν ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα πράσινου καφέ. Αποκτήστε το σε νέα μειωμένη τιμή!

Μπείτε στο icure.grκαι βρείτε όλα τα προϊόντα που θα γίνουν σύμμαχοί σας στο χάσιμο βάρους!