Αποτρίχωση laser: Συμβουλές που πρέπει να ξέρετε

images_13836717501423.jpg

Η απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι μία διαδικασία που πλέον έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να γίνει με ευκολία και ταχύτητα. Η αποτρίχωση laserαποτελεί την ενδεδειγμένη μέθοδο και πραγματοποιείται από δερματολόγο σε εξελιγμένα κέντρα αισθητικής.

Τι πρέπει να έχετε υπόψιν πριν ξεκινήσετε τις συνεδρίες;

v     Σημαντικό είναι να έχετε ρωτήσει πως λειτουργεί το μηχάνημα στο σώμα σας, αν είναι πιστοποιημένο, ποια είναι η εταιρεία και το μοντέλο του. Υπάρχουν πολλά μηχανήματα που έχουν βγει στο εμπόριο και μπορούν να δώσουν σημαντικά πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα, αν δεν προσέξετε.

v     Το ιδανικό, είναι να γίνουν μερικά δοκιμαστικά στην περιοχή που έχετε επιλέξει να κάνετε την αποτρίχωση. Έτσι, θα καταλάβετε ακριβώς ποια είναι η ενόχληση και αν το δέρμα σας παρουσίασε κάποια βλάβη ή ερεθισμό. Παρέχονται και αναισθητικές κρέμες που σας απαλλάσσουν για τα λεπτά εκείνα από τον πόνο του laser.

v     Από την αρχή ζητήστε να προβλεφθεί ο αριθμός της κάθε συνεδρίας. Μην παρασυρθείτε από την χαμηλή τιμή, αφού μπορεί, αν η δουλειά γίνεται βιαστικά, το τελικό ποσό να είναι μεγαλύτερο από αυτό που θα δίνατε, επειδή θα χρειάζονται extra συνεδρίες. 

v     Ο δερματολόγος είναι ο ειδικός που μπορεί να σας συμβουλεύσει κατάλληλα για την ρύθμιση της έντασης και τις συνεδρίες. Έτσι, θα αποφύγετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιάζονταν, όπως μεταβολές στην χροιά του δέρματος ή εγκαύματα.

Η αποτρίχωση laser, επιφέρει αξιοθαύμαστα αποτελέσματα στο σώμα σας και στα επίπεδα της τριχοφυΐας. Για αυτό, πρέπει να επιλέξετε το σωστό κέντρο για να ξεκινήσετε τις συνεδρίες.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες, από τους ειδικούς δερματολόγους του TotalSkin