H KELLOGG συνεργάζεται με τη DISNEY για να φέρει τη «Μαγεία» στο Πρωινό Γεύμα με τα Kellogg’s Frozen

images_kell.jpg

Δελτίο Τύπου

  • Τα νέα δημητριακά από την Kelloggsείναι εμπνευσμένα από την ταινία Frozenτης Disneyμε τους πολυαγαπημένους χαρακτήρες να εμφανίζονται στο πακέτο.
  • Στις ΗΠΑ, οι πωλήσεις των Δημητριακών KelloggsDisneyFrozenμέσα σε έξι εβδομάδες, ήταν αυτές που η Kellogg είχε προβλέψει για το πρώτο εξάμηνο.
  • Τα νέα δημητριακά ολικής άλεσης με σχήματα χιονομπαλίτσες και χιονονιφάδες και άρωμα βανίλιας, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και περιέχουν εννέα βασικές βιταμίνες και μέταλλα.

Η Kelloggσυνεργάστηκε με τη Disney για να φέρουν τη «Μαγεία στο Πρωινό» με το λανσάρισμα νέων δημητριακών. Τα δημητριακά KelloggsDisneyFrozenθα προσθέσουν κέφι και λάμψη στο πρωινό τραπέζι των Ελληνικών Σπιτικών.

Το ντεμπούτο των δημητριακών KelloggsDisneyFrozenστην Αμερική προκάλεσε μία «χιονοθύελλα» ενθουσιασμού. Τις πρώτες έξι εβδομάδες οι πωλήσεις ήταν αυτές που η Kelloggανέμενε μέσα σε έξι μήνες.

Τα KelloggsDisneyFrozenείναι δημητριακά ολικής αλέσεως, περιέχουν εννέα βιταμίνες και μέταλλα και η υψηλή περιεκτικότητα τους σε φυτικές ίνες καλύπτοντας έτσι και τις διατροφικές κατευθυντήριες γραμμές της Disney.

Η Disneyείναι η πρώτη μεγάλη παγκόσμια εταιρεία στα μέσα ενημέρωσης, που από το 2006 καθιέρωσε σαφείς διατροφικές οδηγίες στα πλαίσια της δέσμευσης της εταιρείας να αναπτύσσει πιο υγιεινές τροφές για παιδιά σε προϊόντα και σε μάρκες που χρησιμοποιούν τους χαρακτήρες Disney.

«Οικογένειες παγκοσμίως έχουν μαγευτεί από το φαινόμενο Frozen της Disney,από τους πολυαγαπημένους χαρακτήρες και τη γοητεία τους. Στην Kellogg προσπαθούμε με τα προϊόντα μας να δίνουμε χαρά στις οικογένειες κάθε πρωί, για το λόγο αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία με τη Disney» σημειώνει η κα Ελένη Σιμοπούλου, CerealPortfolioBrandLeadMiddleEast, Mediterranean, NorthAfrica& CentralEasternEuropeτης Kelloggs.

«Είμαστε βέβαιοι ότι τα νέα δημητριακά KelloggsDisneyFrozenθα προσθέσουν μία μοναδική μαγεία στο πρωινό τραπέζι των Ελλήνων», καταλήγει η κα Σιμοπούλου.

Τα δημητριακά KelloggsDisneyFrozenθα προκαλέσουν μία θύελλα αυτή την άνοιξη στην Ευρώπη.

Είναι ήδη διαθέσιμα στα καταστήματα και η διάθεσή τους στα ράφια συμπίπτει με την ταινία «FrozenFever», η νέα μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney.

Η μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων «FrozenFever» προβάλλεται πριν από τη νέα live-actionταινία «Cinderella», εμπνευσμένη από το κλασικό παραμύθι της Σταχτοπούτας, η οποία έχει αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 12 Μαρτίου 2015.

Η ταινία «FrozenFever» αφηγείται την ιστορία των γενεθλίων της Άννας. Η Έλσα και ο Κριστόφ είναι αποφασισμένοι να της διοργανώσουν την καλύτερη γιορτή που είχε ποτέ αλλά όταν η Έλσα κρυολογεί, οι δυνάμεις της μπορεί και να θέσουν σε κίνδυνο το πάρτυ.