Μανιταρόπιτα πανεύκολη της στιγμής

images_12_manitaropita.jpg_911e75442e2644469779881832fd36e6-636x350.jpg

Υλικά

1 φύλλο σφολιάτας
10 φέτες ζαμπόν κομμένες σε φέτες
10 φέτες μπέϊκον κομμένες σε φέτες
10 φέτες τυρί του τοστ κομμένες σε φέτες
400 γρ. μανιτάρια χοντροκομμένα
200 γρ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώνετε ένα μέτριο στρογγυλό ταψί.

Στρώνετε το φύλλο σφολιάτας στο ένα ταψάκι, ώστε να καλυφτεί ο πάτος και τα πλαϊνά.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά της γέμισης και την απλώνετε πάνω στο φύλλο ομοιόμορφα.
Ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 40′ περίπου μέχρι να ροδίσει.

Προαιρετικά μπορείτε να κάνετε μανιταροπιτάκια σε ατομικά φορμάκια ακολουθώντας την ίδια διαδικασία. Θα χρησιμοποιήσετε σαν κουπ πατ τα ίδια φορμάκια για να τα καλύψετε με τη σφολιάτα.

πηγή: sintayes.gr