3 +1 ιδέες για καρναβαλικά ντυσίματα χωρίς κόστος

images_4_carnivalideas.jpg

”Γιατί ήρθε πάλι ναι, το καρναβάλι ναι, γιορτή μεγάλη ναι, ολέ’’!!! Το καρναβάλι έφτασε και σίγουρα όλοι θα πάμε σε κάποιο μασκέ πάρτυ ή χορό! Αλλά τα οικονομικά είναι περιορισμένα και τα χρήματα για αγορά ή ενοικίαση στολών αρκετά… Γι αυτό κι εμείς βρήκαμε για εσάς ιδέες για να μεταμφιεστείτε και να εντυπωσιάσετε χωρίς να σπαταλήσετε χρήματα!!! Δείτε παρακάτω!

1. Breakfast at tiffany’s
Ένα εντυπωσιακό σινιόν και μια αστραφτερή τιάρα θα αναβιώσει το look που άφησε ιστορία με την Audrey Hepburn να τρώει το κρουασάν της έξω από την βιτρίνα του Tiffany!!! Aν δεν έχετε τιάρα προσθέστε ένα αστραφτερό κολιέ στα μαλλιά σας και φορέστε πολλές σειρές από πέρλες στο λαιμό σας!

2. Vampire Girl
Ένα ζευγάρι δόντια για βρικόλακες και ένα βελουτέ ύφασμα περίπου 1,5 μέτρο, ανάλογα με το ύψος σας, αρκούν για να μεταμορφωθείτε στο απόλυτο vampire girl! Συνδυάστε το με ένα κόκκινο φόρεμα και δέστε το ύφασμα στον λαιμό σας σαν κάπα! 

3. Τραυματίας
Προμηθευτείτε γάζες και μπόλικη μοβ ή μαύρη σκιά για μώλωπες, δέστε τα χέρια σας και τα πόδια σας και κάντε με κυκλικές κινήσεις ‘χτυπήματα’ με την μαύρη σκιά. Ντύστε το ταίρι σας γιατρό και είστε έτοιμοι για τα επείγοντα!!!

4 . Υπναρού/ Υπναράς
Βάλτε τις πυτζάμες σας, τις παντόφλες σας, πάρτε μαζί σας το μαξιλάρι ή και ένα παλιό σας αρκουδάκι και αν νυστάξτε αποσυρθείτε κάπου ήρεμα να πάρετε έναν υπνάκο !!!

Απο τη συντακτική ομάδα του dietup.gr