Κρέμα λευκής σοκολάτας με 3 υλικά

images_2_P1120005-638x350.jpg

Υλικά 

1 λίτρο γάλα
200 γρ. λευκή σοκολάτα
65 γρ. κορν φλάουερ

Εκτέλεση 

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την σοκολάτα και το μισό γάλα. Σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει εντελώς η σοκολάτα.
Διαλύουμε το κορν φλάουερ στο υπόλοιπο κρύο γάλα και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με την λιωμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε γρήγορα και συνεχώς σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα.Σκεπάζουμε την κρέμα με διαφανή μεμβράνη , για να μην πιάσει κρούστα και την αφήνουμε μέχρι να είναι χλιαρή.
Μοιράζουμε την κρέμα σε ποτήρια (μέγεθος της επιλογής μας) και τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς. Γαρνίρουμε την επιφάνεια με flakes ή σταγόνες σοκολάτας [προαιρετικά] και διατηρούμε στο ψυγείο.

πηγή: sintayes.gr