Αβγά με ρόκα, προσούτο και γιαούρτι του Δημήτρη Σκαρμούτσου

images_9_auga-me-roka-kai-prosouto-copy.png

Υλικά 

4 αβγά
4 φέτες προσούτο
Φρέσκια ρόκα για σαλάτα, πλυμένη
6 κ. σ. λευκό ξίδι
4 μεγάλες φέτες ψωμιού της επιλογής σας
4 κουταλιές TOTAL

Εκτέλεση 

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180⁰C και φρυγανίζουμε το ψωμί. Το τοποθετούμε σε 4 ξεχωριστά πιάτα και απλώνουμε στην επιφάνειά του ρόκα και μία φέτα προσούτο.
Τηγανίζουμε τα αβγά και τοποθετούμε το καθένα πάνω στο προσούτο με μια κουταλιά Total.
Συμπληρώνουμε με αλάτι και πιπέρι και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΦ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟ