Γλυκιά μπουγάτσα με τυρί

images_2_b0b2c17e5682f78d8fc262463fd0a4f3mpoygatsaglykia-320x240.jpg
Υλικά
 
½ κιλό φύλλο κρούστας για γλυκό
½ κιλό ανθότυρο
¼ κιλού μανούρι
¼ φλιτζανιού γάλα
1 κουταλιά κόρν-φλάουερ
4 αυγά
¾ φλιτζανιού ζάχαρη
4 βανίλιες
Ζάχαρη, άχνη και κανέλλα για το πασπάλισμα
 
Εκτέλεση
 
Χρησιμοποιούμε ταψί  40αρι αλουμινένιο. Στρώνουμε τα μισά φύλλα κάτω και τα κόβουμε σε σχήμα στρογγυλό. Χτυπάμε στο μίξερ το ανθότυρο και το μανούρι. Ανακατεύουμε το γάλα με το κορν –φλάουερ. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και τις 4 βανίλιες. Αναμειγνύουμε και δουλεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά μαζί. Τα αδειάζουμε στο ταψί. Χαράζουμε τα φύλλα αφού τα στρώσουμε πάνω στην γέμιση και κόβουμε το περίσσευμα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά της ώρας. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα.
Διαιτολόγος-Διατροφολόγος