Το Doctoranytime.gr προσφέρει 500 δωρεάν επισκέψεις για εξέταση και ενημέρωση κατά του καρκίνου του μαστού!

deltia typou 3_doctor_anytime_logo jpeg.jpg

To www.doctoranytime.gr δίπλα στη Γυναίκα!

Το Doctoranytime.gr προσφέρει 500 δωρεάν επισκέψεις για εξέταση και ενημέρωση κατά του καρκίνου του μαστού!

Ο μήνας Οκτώβριος για το Doctoranytime.gr είναι αφιερωμένος στη γυναίκα και πιο συγκεκριμένα σε εκείνη που μπορεί, που τολμά, που παίρνει την υγεία της στα χέρια της και έχει τον έλεγχο, αλλά και σε εκείνη που φοβάται που ντρέπεται ή αδιαφορεί.

To Doctoranytime.gr σε συνεργασία με τους γυναικολόγους του δικτύου του, που προσφέρθηκαν με ειλικρινές ενδιαφέρον και ενθουσιασμό να συνεργαστούν, προσφέρει 500 ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού για ψηλάφιση και ενημέρωση γύρω από το θέμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Μην περιμένεις, μπες στο www.doctoranytime.gr , κάνε κλικ πάνω στο κουμπί που θα βρεις στο homepage: Εκστρατεία ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού, βρες τον γιατρό και την ώρα  που σε εξυπηρετεί καλύτερα και κλείσε ραντεβού τώρα. Ο γιατρός θα σε περιμένει στο ιατρείο του να σε εξετάσει και να σου εξηγήσει όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για την πρόληψη από τον καρκίνο του μαστού.*

Τους γιατρούς που συνεργάστηκαν γι’ αυτήν την εκστρατεία μπορείς να τους βρεις στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο Κρήτης, τις Σέρρες και την Κατερίνη.

Bάλε την υγεία σου σε προτεραιτότητα, γιατί η υγεία είναι ομορφιά και η ομορφιά δύναμη, all the time!

*Τα ραντεβού είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και θα αφορούν συγκεκριμένα ψηλάφιση και ενημέρωση γύρω από το θέμα πρόληψης από τον καρκίνο του μαστού. Αν επιθυμείτε ολοκληρωμένο γυναικολογικό έλεγχο πρέπει να κλείσετε ανεξάρτητο ραντεβού με τον γιατρό.