Κατακράτηση; Όχι πια!

katakrathsh_home.jpg

tn_1366177_m

Περιόρισε το αλάτι: Είναι γνωστό ότι η κατανάλωση νατρίου συμβάλλει στην κατακράτηση υγρών. Γι’αυτό το λόγο απέφυγε όσο γίνεται το αλάτι και περιόρισε την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε αλάτι (π.χ. τυριά, παστά τρόφιμα, αλατισμένοι ξηροί καρποί).

Σαν ενισχυτικά γεύσης και για να μην σου φαίνονται ανάλατα και άνοστα, χρησιμοποίησε περισσότερο λεμόνι, ρίγανη, σκόρδο, μαϊντανό ή άλλα μυρωδικά.

arrow_previous arrow_next