29 Μυστικά για εύκολο καθάρισμα της κουζίνας και των κουζινικών σκευών!

mystikakouzinas_home.jpg

tn_06aΣυμβουλές …Άμεσης Επέμβασης!

1. Καμένo φαγητό στο τηγάνι ή στην κατσαρόλα: Αν σας κάηκε το φαγητό και δυσκολεύεστε να καθαρίσετε το σκεύος σας βάλτε μέσα λίγο υγρό σαπούνι πιάτων και αρκετό νερό και βάλτε το σκεύος στη φωτιά μέχρι το νερό να αρχίζει να βράζει. Αφαιρέστε από τη φωτιά αλλά αφήστε το νερό με το σαπούνι να κρυώσει μέσα στο σκεύος. Το καμένο φαγητό θα ξεκολλήσει τώρα με το πρώτο τρίψιμο!

arrow_previous arrow_next